search
user_pss
wishlist_pss
chart_pss
 

 

 

 

 
 

Conditii de livrare

cumparator,comenzii,livrare,comandate,vanzatorul,curierat,confirmarii,produsele,reprezentantul,livrarii,produselor,

Loading
Livrarea produselor comandate şi confirmate de Cumpărător vor fi livrate la adresa specificată în Comandă de către Cumpărător, prin intermediul unor servicii de curierat partenere.
Produsul/Produsele comandate intră în procesul de livrare după finalizarea confirmării comenzii.
Se vor accepta comenzile spre livrarea produselor comandate pe întregul teritoriu administrativ al României.
Vânzătorul va confirma recepţia comenzii pe cale electronică după care îl va contacta telefonic pe Cumpărător, în vederea confirmării comenzii recepţionate şi obţinerii acordului expres al intenţiei de cumpărare.
Confirmarea comenzii lansate de către Cumpărător va fi urmată de comunicarea timpului estimat necesar pentru livrare, orice modificare al acestui timp necesar comunicându-i-se Cumpărătorului.
Termenul de livrare afișat este unul tipic, termenul real va fi clarificat cu ocazia confirmării comenzii. Vânzătorul nu îşi asumă riscurile legate de produsul comandat din momentul predării acestuia către serviciul de curierat, sau în cazul livrării la unul dintre sediile proprii către Cumpărător sau reprezentantul acestuia.
Produsele vor fi expediate în ambalajul intact al producătorului, care va fi protejat de un ambalaj corespunzător efectuării în siguranţă a livrării.
Vânzătorul va lua toate măsurile de precauţie pentru protejarea prin ambalare al produsului predat spre livrare, dar nu poate asuma responsabilitatea unor eventuale daune cauzate de manipularea incorectă a coletului în cursul livrării.
Produsele vor fi preluate de Cumpărător de la reprezentantul serviciului de curierat, sau de la reprezentantul de vânzări.
Livrarea produselor comandate se face cu FAN COURIER sau cu CARGUS.
Comenzile se proceseaza si se expediaza in maxim 48 de ore daca produsele sunt in stoc.
In caz contrar cumparatorul va fi informat asupra termenului de livrare.